ترشی مدیترانه ای


مواد لازم :



هویج : نیم کیلو

بادمجان : نیم کیلو (ترجیحا باریک و قلمی باشه)

ذرت : 300 گرم (دانه شده)

انار : 3 عدد بزرگ (دانه شده)

زیتون : نیم کیلو (بدون هسته)

گل کلم : یک عدد کوچک

کلم بروکلی : یک عدد متوسط

جوانه ی ماش : 300 گرم

فلفل دلمه ای رنگی : نیم کیلو (زرد ، قرمز ، نارنجی)

سرکه ی سفید : 4 لیتر

نمک : 3 - 4 قاشق غذاخوری


طرز تهیه :


هویج ها رو می شوییم و با پوست کن ، یک لایه ی نازک از پوستش رو می کنیم ؛ بعد به صورت نیم حلقه های تقریبا با ضخامت نیم سانت خرد می کنیم ؛ توی یک سبد می ریزیم تا کمی خشک شود .

بادمجان ها رو هم می شوییم و فقط سر اونها رو جدا می کنیم ؛ بعد به صورت ربع دایره هایی با ضخامت نیم سانت خرد می کنیم ؛ توی یک سبد می ریزیم تا کمی خشک شود .

ذرت ها بهتره نیم پز باشن ، ولی اگه کنسروی هم بود ، اشکالی نداره .

انار ها رو دونه می کنیم .

زیتون ها رو حلقه حلقه می کنیم ، باز هم قطر حلقه ها تقریبا همون نیم سانت باشه.

گل کلم و کلم بروکلی رو می شوییم و به قطعات نسبتا کوچیک (تقریبا اندازه ی بادمجان های خرد شده) خرد می کنیم ؛ ساقه ی کلم ها رو هم به همون اتدازه ی بادمجان ها خرد می کنیم ؛ بعد می گذاریم توی یه سبد تا کمی خشک بشه .

فلفل دلمه ای های رنگی رو می شوییم و به صورت مربع هایی با ضلع تقریبی یک سانتی متر خرد می کنیم ؛ بعد توی سبد میریزیم تا کمی خشک بشه .

بعد از تقریبا یک روز که مواد شسته شده ، خشک شدن ، همه ی مواد بالا رو با هم مخلوط می کنیم و همراه ذرت و جوانه ی ماش توی ظرف مورد نظر برای ترشی درست کردن می ریزیم .

نمک و سرکه رو با هم مخلوط می کنیم و به مدت 10 دقیقه می جوشانیم و بعد بلافاصله روی مواد داخل ظرف می ریزیم .

درب ظرفمون رو خیلی محکم می بندیم ، و توی یه محیط با دمای معمولی قرار میدیم ، تا به اصطلاح ترشی برسه .

زمان لازم برای رسیدن این ترشی حدودا چهار هفته است.

نوش جان

/ 0 نظر / 24 بازدید