بورانی اسفناج

مواد لازم:

 

اسفناج : 500 گرم

آب : نصف لیوان

ماست : 2 تا 3 لیوان

نعناع خشک پودر شده : 2 تا 3 قاشق غذا خوری

زعفران ساییده شده : یک چهارم قاشق چایخوری

پودر گل سرخ : 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

 

طرز تهیّه :

 

اوّل اسفناج ها رو پاک می کنیم و کاملاً می شوییم و ضدّ عفونی می کنیم.

بعد اونها رو با چاقو تکّه تکّه می کنیم، طوری که زیاد خرد نشه، ولی کامل هم نباشه.

حالا اسفناج ها رو با نصف لیوان آب توی یه قابلمه می ریزیم و درب قابلمه رو می بندیم و اون روی شعله ی زیاد قرار میدیم، تا کاملاً بپزه و آب اون تموم بشه. در طول این مدّت که تقریباً یک ساعت طول می کشه، چند بار به قابلمه سر می زنیم و کمی اسفناج ها رو زیر و رو می کنیم.

بعد از پخته شدن اسفناج ها، کمی به اونها زمان میدیم تا خنک بشن.

بعد از خنک شدن، ماست رو کم کم به اسفناج ها اضافه می کنیم، تا به غلظت دلخواه خودمون برسه.

بعد بقیّه ی مواد، یعنی زعفران و پودر نعناع خشک و پودر گل سرخ و نمک و فلفل رو به اونها اضافه می کنیم و کاملاً مخلوط می کنیم.

این دسر رو باید مدّتی توی یخچال قرار بدیم، تا مزّه ی مواد اون با هم مخلوط و یکدست بشه.

بعد می تونیم اون رو توی ظرف دلخواهمون بریزیم و روی اون رو با ماست سفید و پودر نعناع خشک و پودر گل سرخ و ماست مخلوط با زعفران دم کرده تزئین کنیم.

نوش جان

/ 0 نظر / 22 بازدید