سوپ جو 1

مواد لازم :

 

جو پرک : نصف لیوان

کدو خورشتی : یک عدد

قارچ : 4 عدد متوسط

پیاز : یک عدد متوسط

آرد گندم : 2 قاشق غذاخوری

شیر : 2 لیوان

کره : 25 گرم

جعفری خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :

 

جو پرک شده رو توی قابلمه می ریزیم و بهش حدود دو لیوان آب اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دیم تا بپزه

در همین زمان پیاز و کدو رو پوست می کنیم و همراه قارچ ها خرد می کنیم (من از خردکن دستی استفاده کردم) و به جو در حال پخت اضافه می کنیم

بعد از حدود 20 دقیقه که هم جو و هم سبزیجات کمی پخته شد ، آرد رو توی یه لیوان شیر سرد حل می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم و بعد هم بقیه ی شیر و کره رو اضافه می کنیم. حدود یه ربع صبر می کنیم تا آرد هم تقریبا به خالت پخته در بیاد و لعاب بیندازه .

توی تمام مراحل پخت باید هر چند دقیقه یکبار ، مقدار آب سوپ رو چک کنیم ، چون بسته به نوع غلات و سبزیجات و مقدار حرارت ممکنه آب سوپ کم بشه .

بعد از جا افتادن سوپ جعفری و نمک و فلفل رو به اون اضافه می کنیم و بعد از دو تا سه دقیقه سوپ رو از روی حرارت بر می داریم .

نوش جان

 

/ 0 نظر / 18 بازدید