چیکن استراگانف

مواد لازم :

سینه ی مرغ : ١ عدد

پیاز : ۵ عدد بزرگ + ١ عدد کوچک

قارچ : ٣٠٠ گرم

شیر : ١ تا ٢ لیوان

خامه : ٣ قاشق غذاخوری

سس مایونز : ۵ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

چیپس خلالی ساده : یک بسته

 

طرز تهیه :

 

سینه ی مرغ رو توی یه قابلمه ی (یا ماهیتابه) کوچیک می گذاریم و یه پیاز کوچیک رو هم روی اون (به صورت نسبتا درشت) خرد می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و روی حرارت کم قرار میدیم تا بپزه .

وقتی مرغ پخته شد و آب اون هم تموم شد ، از روی حرارت برش می داریم و صبر می کنیم تا کمی سرد بشه و اون رو ریش ریش می کنیم .

توی یه ماهیتابه روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم و بقیه ی پیاز ها رو خرد می کنیم و توی روغن می ریزیم تا سرخ بشه .

وقتی که بیشتر از نصف پیاز های داخل ماهیتابه طلایی شدن ، قارچ های خرد شده رو به اونها اضافه می کنیم و تفت میدیم . اگه قارچ ها آب انداختن ، حرارت رو کمی زیادتر می کنیم و صبر می کنیم تا آب اونها تبخیر بشه .

مرغ های ریش ریش شده رو به مواد داخل ماهیتابه اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و حدود 5 تا 10 دقیقه صبر می کنیم تا مزه ی اونها با هم مخلوط بشه .

نمک و فلفل رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم و بعد شیر رو به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم .

ماهیتابه رو از روی حرارت بر می داریم و سس مایونز رو به اون اضافه می کنیم (در صورت دلخواه می تونیم قبل از سس مایونز ، 3 قاشق خامه هم به مواد اضافه کنیم) مواد رو کاملا مخلوط می کنیم .

توی ظرف مورد نظر برای صرف غذا (که بهتره یه ظرف پیرکس گود باشه) نصف بسته ی چیپس رو میریزیم و بعد مخلوط مرغ و پیاز و قارچ رو روی اون میریزیم و دوباره روی اون ، بقیه ی چیپس رو می ریزیم .

نوش جان

 

/ 0 نظر / 12 بازدید