لوبیا پلو

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده : 300 گرم

لوبیا سبز خرد شده : 500 گرم

پیاز : 1 عدد متوسط

برنج : 3 پیمانه

روغن : 2 قاشق غذاخوری

رب گوجه : 2 - 3 قاظق غذاخوری

نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار دلخواه

 

ظرز تهیه :

توی یه قابلمه کمی روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دیم و پیاز رو خرد کرده و به اون اضافه می کنیم .

وقتی کمی پیاز ها تفت خوردن و طلایی شدن ، گوشت چرخ کرده رو به اونها اضافه می کنیم و حرارت رو زیاد می کنیم و به سرعت مواد رو هم می زنیم تا گوشت چرخ کرده سرخ بشه

بعد حرارت رو کم می کنیم و لوبیا سبز رو به اون اضافه می کنیم و کمی تفت می دیم و بعد دو لیوان آب اضافه کرده و درب قابلمه رو می بندیم و می گذاریم به مدت حدود نیم ساعت بپزه

بعد از حدود نیم ساعت رب گوجه و نمک و فلفل رو به مواد اضافه می کنیم و باز حدود یک ربع تا 20 دقیقه درب قابلمه رو می بندیم و صبر می کنیم تا هم رب گوجه غذا رو خوشرنگ بکنه و هم غذا جا بیفته

بعد از اضافه کردن رب گوجه آب رو توی یه قابلمه ی دیگه جوش میاریم و برنج رو با حدود 1 قاشق غذاخوری نمک به اون اضافه می کنیم و می گذاریم تا نیم پخت بشه و توی آبکش می ریزیم و یک بار قابلمه ی برنج رو تا نصفه از آب پر می کنیم و روی برنج های داخل آبکش می ریزیم تا نمک برنج کمی گرفته بشه

بعد کف قابلمه ای که می خوایم برنج رو توی اون دم کنیم حدود نصف ملاقه آب و کمی کمتر از اون روغن میریزیم و روی حرارت نسبتا زیاد قرار میدیم

حدود سه کفگیر برنج ته قابلمه می ریزیم و بعد حدود یک ملاقه از خورش لوبیا روی اون میریزیم و همین کار رو ادامه می دیم تا برنج و خورش تموم بشه

بعد درب قابلمه رو می بندیم و حدود 3 - 4 دقیقه می گذاریم روی همون حرارت نسبتا زیاد بمونه تا برنج بخار کنه و وقتی درب قابلمه رو بر می داریم و کج می کنیم عرق زیادی از اون سرازیر بشه

بعد از این حرارت رو کم می کنیم و یک شعله پخش کن زیر قابلمه قرار میدیم و حدود 45 دقیقه زمان میدیم تا برنج دم بکشه

نوش جان

/ 0 نظر / 18 بازدید