کوکوی سیب زمینی و پنیر

مواد لازم :

مواد با قیمانده از سوخاری کردن ماهی در پست قبلی (اینجا)

سیب زمینی : 1 عدد بزرگ - یا 2 عدد متوسط

تخم مرغ : 1 عدد

پنیر پیتزای رنده شده : نصف بسته

نمک و فلفل و زردچوبه : کمی

روغن برای سرخ کردن : 2 - 3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

 

پوست سیب زمینی رو می گیریم و اون رو درشت رنده می کنیم. بقیه ی مواد رو به اون اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم.

این مخلوط باید سفت تر از مایه ی کوکوی معمولی باشه، چون پنیر پیتزا در حین پخت آب میشه و کمبود تخم مرغ رو جبران می کنه.

روغن رو توی ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم، تا گرم بشه. بعد همه ی مخلوط رو توی ماهیتابه می ریزیم و اون رو صاف می کنیم.

حرارت زیر ماهیتابه رو کم می کنیم و درب اون رو می بندیم و حدود نیم ساعت تا 45 دقیقه به اون زمان میدیم، تا هم سرخ بشه و هم خوب پخته بشه.

حالا کوکو رو بر می گردونیم و طرف دوم اون رو با حرارت متوسط سرخ می کنیم و کنار ماهی سوخاری شده، سِرو می کنیم.

نوش جان

/ 0 نظر / 32 بازدید