خورش به

مواد لازم (برای 3-4 نفر)

گوشت : 250-300 گرم

به : 500 گرم

سیب زمینی : یک عدد متوسط

پیاز : یک عدد کوچک

مربای آلبالو : 3 قاشق غذاخوری

آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری

شکر : 2 قاشق غذاخوری

نمک : خیلی کم

روغن : یک قاشق غذاخوری

آب : 1.5 لیتر

 

طرز تهیه :

روغن رو توی قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار میدیم .

پیاز رو خرد می کنیم و به روغن اضافه می کنیم و تفت میدیم .

گوشت رو اضافه می کنیم و باز هم کمی تفت میدیم .

آب رو اضافه می کنیم و درب قابلمه رو می بندیم و می گذاریم به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزه .

به و سیب زمینی رو خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم .

آبلیمو و مربای آلبالو رو هم به مواد قابلمه اضافه می کنیم و حرارت رو کم می کنیم تا آروم به مدت 1 ساعت بپزه و جا بیفته .

در مدت یک ساعت آخر ، اصلا نباید درب قابلمه رو باز کنیم ، تا خورش رنگ قرمز خیلی قشنگی پیدا کنه .

درب قابلمه رو که بعد از یک ساعت باز کردیم ، با توجه به میل خودمون ، کمی شکر رو به همراه یک نوک انگشت نمک به اون اضافه می کنیم و آب اون رو اندازه می کنیم . آب این خورش نباید زیاد باشه ، ولی نباید هم اصلا بدون آب باشه . با این مقادیری که گفتم باید حدود یک تا دو ملاقه آب توی قابلمه باشه .

بعد از 5 دقیقه خورش ما آماده است .

نوش جان

/ 0 نظر / 4 بازدید