خاگینه

مواد لازم :

 

تخم مرغ : 3 عدد

آرد گندم : 3 قاشق غذاخوری

شکر : 3 قاشق غذا خوری

شیر : 6 قاشق غذاخوری

زعفران : کمی

 

طرز تهیه :

 

همه ی مواد رو با همزن یا مخلوط کن مخلوط می کنیم ، طوری که گلوله های آرد توی مخلوط نباشه

توی یه ماهیتابه متوسط کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دیم بعد مواد رو داخل اون می ریزیم و درب ماهیتابه رو می بندیم

بعد از 5 دقیقه درب ماهیتابه رو بر می داریم و خاگینه مون رو که دیگه حالا بسته شده و یه طرفش هم سرخ شده ، بر می گردونیم تا طرف دیگه اش هم سرخ بشه .

 

کلا فرمول این غذا اینه به ازای هر یه قاشق آرد ، یه دونه تخم مرغ و دوتا قاشق شیر و یه قاشق شکر .

 

نوش جان

/ 0 نظر / 17 بازدید