ماهی 2

مواد لازم:

 

ماهی : 1 کیلو گرم (تکه تکه شده)

آرد سفید : 200 گرم

آرد سوخاری : 200 گرم (بدون ادویه)

تخم مرغ : 2 عدد

نمک و فلفل : به مقدار دلخواه

زعفران ساییده شده : کمی

روغن سرخ کردنی : 2 ملاقه

گوجه فرنگی : 1 عدد متوسط

لیموترش : 2 - 3 عدد

زیتون : چند دانه

جعفری : چند برگ

 

طرز تهیه :

 

اگر ماهی یخ زده است، اول یخ اون رو باز می کنیم. (یا با استفاده از مایکروفر و یا با صبر کردن)

آرد سفید و آرد سوخاری رو توی بشقاب های گود جداگانه ای می ریزیم.

تخم مرغ ها رو توی یه بشقاب گود دیگه می شکنیم و کمی با چنگال هم می زنیم.

نمک و فلفل و زعفران رو با هم مخلوط می کنیم و به سه قسمت تقسیم می کنیم. و به هر کدام از بشقاب ها یه قسمت رو اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.

توی یه ماهیتابه، روغن می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار میدیم.

تکه های ماهی رو اول توی آرد سفید، بعد توی تخم مرغ، و بعد توی آرد سوخاری می غلطونیم. بعد به آرومی توی روغن می اندازیم.

وقتی یه طرف تکه های ماهی سرخ شد، طرف دیگه اونها رو هم سرخ می کنیم و روی یه دستمال آشپزخانه قرار میدیم، تا روغن اضافه ی اونها گرفته بشه.

بعد توی ظرف مورد نظرمون می چینیم و دور اون رو با حلقه های گوجه فرنگی و لیموترش و زیتون و برگ های جعفری تزئین می کنیم.

نوش جان

* نکته : باقیمانده ی آردها و تخم مرغ رو نگه می داریم و دور نمی ریزیم و باهاش غذای پست بعدی رو درست می کنیم.

/ 0 نظر / 22 بازدید