توپ سیب زمینی با تن ماهی

مواد لازم :

  • مواد داخل توپ ها :
  1. سیب زمینی : 3 عدد بزرگ
  2. تن ماهی : 1 قوطی
  3. پیاز : 1 عدد خیلی کوچک
  4. کره : 50 گرم
  5. پنیر پیتزا : 3 تا 4 قاشق غذا خوری
  6. تخم مرغ : 1 عدد
  7. نمک : نصف قاشق چایخوری
  8. فلفل : کمی
  9. پودر سیر : نصف قاشق چایخوری
  10. جعفری خرد شده : کمی (دلخواه)
  • مواد سوخاری کردن:
  1. آرد گندم : نصف لیوان
  2. آرد سوخاری : یک لیوان
  3. تخم مرغ : 2 عدد
  4. نمک و فلفل : کمی (دلخواه)
  5. روغن مخصوص سرخ کردن

 

طرز تهیه :

 

اول سیب زمینی ها رو پوست می کنیم و به صورت درشت، خرد می کنیم و توی یک قابلمه کوچک، با کمی آب روی حرارت متوسط می گذاریم، تا کاملا پخته شود. وقتی کاملا پخت، از روی حرارت بر می داریم و توی یک آبکش می ریزیم، تا آب اضافی آن گرفته شود.

سیب زمینی های پخته رو در ظرفی که برای مخلوط کردن مواد در نظر گرفتیم می ریزیم و وقتی که هنوز داغ هستند، کره رو لای آنها می گذاریم، تا آب شود.

در زمانی که سیب زمینی ها دارن یه کمی سرد می شن، پیاز رو خیلی ریز خرد می کنیم (ولی رنده نمی کنیم که آب آن خارج شود) . تن ماهی رو هم با قاشق و یا چنگال، کمی ریز می کنیم و با نمک و فلفل و پودر سیر و تخم مرغ و پنیر پیتزای رنده شده، به سیب زمینی ها اضافه می کنیم.

حالا مواد رو خوب با هم ترکیب می کنیم و از اون ها گلوله هایی به اندازه گردوی بزرگ درست می کنیم و توی یه ظرف می چینیم (طوری که با هم تماسی نداشته باشن) و به مدت 10 تا 15 دقیقه توی یخچال می گذاریم ، تا یه کمی خودشون رو بگیرن و سفت بشن.

حالا میریم سراغ مواد سوخاری کردن. سه تا ظرف گود رو کنار هم می گذاریم و توی  یکی آرد گندم، توی دومی تخم مرغ و توی سومی آرد سوخاری می ریزیم. تخم مرغ ها رو کمی با چنگال می زنیم. بسته به سلیقه مون می تونیم کمی نمک و فلفل، به آرد ها مون اضافه کنیم (ولی من این کار رو توصیه نمی کنم، چون مواد داخلی توپ، خودشون به اندازه ی کافی خوشمزه هستن)

گلوله های آماده شده رو از یخچال خارج می کنیم و اول توی آرد گندم، بعد توی تخم مرغ زده شده و بعد توی آرد سوخاری می غلطونیم.

توی یه ظرف عمیق روغن سرخ کردنی می ریزیم و روی حرارت می گذاریم، کمی که داغ شد، گلوله های آماده رو توی اون سرخ می کنیم.

بعد گلوله ها رو روی یه دستمال آشپزخانه می چینیم، تا روغن اضافی اونها گرفته بشه. و بعد توی ظرف دلخواهمون اونها رو می چینیم و با کمی جعفری، لیمو ترش و گوجه فرنگی گیلاسی، اونها رو تزئین می کنیم.

نوش جان

/ 0 نظر / 33 بازدید